Voordelen

Waarom kiezen onze klanten voor In-Made?

1. Voldoende mankracht

Met 8.000 gedetineerde werknemers op 28 productielocaties verspreid over heel Nederland zijn er altijd voldoende handen om uw opdracht uit te voeren en u volledig te ontzorgen. Ook zijn wij 5 dagen per week gedurende 52 weken per jaar geopend. Daardoor levert In-Made altijd op tijd en volgens afspraak.

2. Veel verschillende werkzaamheden, technische specialisaties en kennis

Wij bieden een breed scala aan werkzaamheden en specialisaties aan: van metaalbewerking tot specialistisch verpakken. Onze werkmeesters en werkvoorbereiders zijn in hun vakgebied metaal, textiel, hout, (de)montage en verpakken specialisten met grote kennis en vaak jarenlange ervaring. Ook beschikken onze machinale afdelingen over moderne machines. In-Made kan dus met u meedenken aan een maatwerk oplossing die u maximaal ontzorgt.

Bekijk hier het overzicht van onze diensten.

3. Maatschappelijk Bewust Ondernemen

Betaald werk is de belangrijkste factor om recidive te voorkomen. Daarom kunnen gedetineerde werknemers hun competenties via de In-Made Praktijkschool ook SBB erkend laten certificeren. Zo vergroten zij hun kans op betaald werk na detentie. Uw opdrachten dragen dus rechtstreeks bij aan een succesvolle re-integratie, lagere recidive en een veiliger Nederland.

Meer weten? Kijk op de pagina Gedetineerden als werknemer.

4. Niet alleen voor de 'zware' jongens

In-Made werkt uiteraard voor een aantal multinationals en de Rijksoverheid. Echter, 85 procent van onze ruim duizend vaste opdrachtgevers is afkomstig uit het Midden-en Kleinbedrijf.

Lees enkele recenties van onze klanten.

5. Marktconforme prijsstelling

Onze prijsstelling volgt de Wet Markt & Overheid en is marktconform. Daardoor kunnen wij vaak een aantrekkelijk tarief aanbieden voor onze diensten en producten.

Ons Regionale Bedrijfsbureau informeert u graag hierover.