Voordelen

Waarom bedrijven hun productiewerk outsourcen aan de gevangenis? 

1. Voldoende mankracht

Met 8.000 productiemedewerkers in 30 productie- en assemblagebedrijven verspreid over heel Nederland heeft In-Made altijd voldoende handen om uw productiewerk uit te voeren. Ook zijn wij 5 dagen per week gedurende 52 weken per jaar geopend. Daardoor levert In-Made op tijd en volgens afspraak.

2. Flexibel, technische specialisaties en kennis

Wij bieden flexibel een breed scala aan productiewerk en specialisaties aan: van metaalbewerking tot specialistisch verpakken. Onze werkmeesters en werkvoorbereiders zijn in hun vakgebied metaal, textiel, hout, (de)montage en verpakken specialisten met grote kennis en vaak jarenlange ervaring. Ook beschikken onze machinale afdelingen over moderne machines. In-Made kan dus met u meedenken aan een maatwerk oplossing die u maximaal ontzorgt.

Bekijk hier het overzicht van onze diensten.

3. Maatschappelijk Bewust Ondernemen / SROI

Betaald werk is de belangrijkste factor om recidive te voorkomen. Daarom kunnen gedetineerde werknemers hun competenties via de In-Made Praktijkschool ook S-BB erkend laten certificeren. Zo vergroten zij hun kans op betaald werk na detentie. Uw opdrachten dragen dus rechtstreeks bij aan een succesvolle re-integratie, lagere recidive en een veiliger Nederland. En...voor u is SROI in toenemende mate een commercieel argument. 

Meer weten? Kijk op de pagina Gedetineerden als werknemer.

4. Niet alleen voor de 'zware' jongens

In-Made werkt uiteraard voor een aantal multinationals en de Rijksoverheid. Echter, 85 procent van onze vaste opdrachtgevers is afkomstig uit het MKB.

Lees enkele recenties van onze klanten.

5. Marktconforme prijsstelling

Onze prijsstelling volgt de Wet Markt & Overheid en is marktconform. Daardoor kunnen wij vaak een aantrekkelijk tarief aanbieden voor onze diensten en producten.

Ons salesteam vertelt u graag meer.