Verpakkingsbedrijven: verpakken & co-packing

Waar kan ik terecht voor verpakken, inpakken en ompakken? Voor het uitbesteden / outsourcen van verpakkingswerk heeft In-Made in alle gevangenissen van Nederland productiecapaciteit om u als verpakker / ompakker / co-packer structureel en flexibel te ontzorgen met uw industriële verpakkingsvragen. Wij kunnen snel opschalen en flexibel meebewegen met uw fluctuerende vraag. 

Alles in huis

Onze verpakkingsbedrijven zijn ingesteld op grootschalige value added services. Naast het op industriële schaal inpakken, ompakken, verpakken en stickeren van producten zijn wij in de gevangenis ook uw partner voor samenstellingen, krimp- en sealverpakkingen, flowpacking,  portieverpakkingen, displays en aanvullende diensten zoals deel-assemblage. Meer weten? Neem contact met ons op.

Kwaliteit

In-Made heeft een eigen auditmethode om de kwaliteit van onze bedrijfsvoering te borgen. Daarnaast vinden de werkzaamheden plaats onder toezicht van ervaren werkmeesters. Zij hanteren voor de instructie van medewerkers en controle uw handboek of werkinstructie.

Verpakkingskosten

Een van de voordelen van een samenwerking met In-Made is een positief effect op uw verpakkingskosten en logistieke kosten. Hoeveel? Wij komen graag met u in gesprek om te kijken naar uw specifieke situatie en behoefte.

Altijd dichtbij

Een special is het verpakken van voeding met behulp van flowpackers.

Overal in Nederland kunnen onze 30 locaties , onder andere in Heerhugowaard, Zaanstad, Alphen, Roermond, Venlo, Nijmegen, Zutphen, Arnhem, Middelburg, Assen, Emmen en Leeuwarden, voor u inpakken en verpakken. In-Made is dus altijd dichtbij.

Wilt u voor een opdracht uw eigen productiemiddelen en machines gebruiken? Ook dat is mogelijk!

Flexibel en projectmatig

In-Made beschikt over voldoende mankracht om grootschalig te verpakken. Wij zijn voldoende flexibel om in te spelen op  variaties in product en samenstelling. Ook zetten wij gemakkelijk een tandje bij als de opdracht onverwacht groter wordt. 

Heeft u alleen seizoensgebonden producten zoals kerstpakketten?  Ook dat kan bij de In-Made verpakkingsbedrijven. 

Alles bij de hand

In-Made beschikt over ruim opgezette werkruimtes. Daar is alles wat nodig is beschikbaar: electra, perslucht en handgereedschappen. Ook zijn hulpmiddelen zoals verpakkingsmachines, flowpackers, automatische hoeksealers, seal- en krimpmachines en tel- en weegmachines aanwezig.

Van alle markten thuis

In-Made verpakt handmatig en machinaal een breed scala aan producten:

  • kerstpakketten
  • bulkproducten zoals strooizout
  • bevestigingsmaterialen en schroeven
  • food: diervoeders, koekjes, portionpacks, koffie
  • automatten
  • verzorgingsproducten
  • schoonmaakproducten
  • bevestigingsbeugels
  • producten voor bouw en automotive

Onze opdrachtgevers

Onze opdrachtgevers zijn grotendeels MKB bedrijven, vaak met een regionale binding en maatschappelijke betrokkenheid. We voeren verpakkingswerkzaamheden uit voor verschillende grote en kleinere bedrijven, zoals Aarts Th. BV. uit Vaassen (producent van onder andere de Lifehammer) en lijm- en kitproducent Bison International.