Textiel & Textielbewerking

Waar kan ik mijn textiel werk uitbesteden? Uitbesteden van textielbewerking kan in meerdere gevangenise: Sittard, Dordrecht, Alphen. Zaanstad, Nieuwegein, Utrecht en Ter Apel. Wij beschikken over moderne industriële machines om stoffen te snijden, te confectioneren, na te bewerken en te verpakken. 

Onze vakmensen maken voor u uiteenlopende producten zoals gordijnen, logistieke producten en automatten. Ook maken wij een aantal producten in eigen beheer zoals matrassen, kussens en separatieproducten.

Meer weten? Mail of bel ons.

Licht en zwaar textiel

We werken zowel met licht als zwaar textiel. Dit passen we toe in een breed scala aan producten, bijvoorbeeld diverse soorten tassen, beddengoed, brandwerende matrassen (gecertificeerd), kussens, gordijnen, (bedrijfs)kleding, isolerende hoezen voor de logistiek en luchtvaart, veiligheidsproducten voor de bouw, automatten en BHV-producten, zoals brancards. 

Seriematig en flexibel

Onze productielijnen zijn ingesteld op seriematige productie. Daarbij zijn wij voldoende flexibel om in te spelen op uw specifieke wensen en eisen.

Voorbeelden van producten

dekens, lakens en kussens matrassen en matrashoezen
automatten hoezen voor stemhokjes
strijkplankhoezen beschermingspaddings voor sporttoestellen
(brandwerende) gordijnen lederwaren (riemen, holster, tassen)
dijkbeschoeiing kleden algendoek, steigerdoek
silo kleden zuigkleden, dekkleden
trampolinedoek ketting zakken
containerhoes ISO hoes en afdekkleed kuubkist
herstelwerkzaamheden snijden van grof textiel
sticken van zakken

Voor wie werken we?

We voeren confectiewerk uit voor onder andere de gezondheidszorg en de automotive-branche. Ook zijn we verbonden aan de Vereniging van Nederlandse Zeilmakerijen (SZS).