Textiel & Textielbewerking

Waar kan ik mijn textiel werk uitbesteden? Uitbesteden van textielbewerking kan bij In-Made Textiel. In de meerdere gevangenisen (Sittard, Dordrecht, Alphen. Zaanstad, Nieuwegein, Utrecht, Ter Apel) beschikken wij over moderne industriële machines om stoffen te snijden, te confectioneren, na te bewerken en te verpakken. 

Onze vakmensen maken voor u uiteenlopende producten zoals gordijnen, logistieke producten en automatten. Ook maken wij een aantal producten in eigen beheer zoals matrassen, kussens en separatieproducten.

Meer weten? Mail of bel ons.

Licht en zwaar textiel

We werken zowel met licht als zwaar textiel. Dit passen we toe in een breed scala aan producten, bijvoorbeeld beddengoed, brandwerende matrassen, kussens, gordijnen, (bedrijfs)kleding, automatten en BHV-producten, zoals brancards en tassen.

Seriematig en flexibel

Onze productielijnen zijn ingesteld op seriematige productie. Daarbij zijn wij voldoende flexibel om in te spelen op uw specifieke wensen en eisen.

Voorbeelden van producten

dekens, lakens en kussens medische matrassen en matrashoezen
automatten hoezen voor stemhokjes
strijkplankhoezen beschermingspaddings voor sporttoestellen
(brandwerende) gordijnen lederwaren (riemen, holster, tassen)
dijkbeschoeiing kleden algendoek, steigerdoek
silo kleden zuigkleden, dekkleden
trampolinedoek ketting zakken
containerhoes ISO hoes en afdekkleed kuubkist
herstelwerkzaamheden snijden van grof textiel
sticken van zakken

Voor wie werken we?

We voeren confectiewerk uit voor onder andere de gezondheidszorg en de automotive-branche. Ook zijn we verbonden aan de Vereniging van Nederlandse Zeilmakerijen (SZS).