Demontage & Refurbishing

In-Made is uw partner in recycling door de handmatige demontage van e-waste, meubilair en andere waardevolle reststromen. Ook helpen wij opdrachtgevers met het refurbishen van producten.  

Voor het sorteren en versnijden van gedragen kleding, het strippen van kabels en het handmatig scheiden van materialen als hout, metaal en kunststoffen is In-Made uw partner in circulaire productie. Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.

In-Made ziet een toenemende vraag naar duurzame en circulaire productie. Vaak zijn betaalbare handmatige diensten daarbij onmisbaar. Door demontage en scheiding van reststromen bereiden wij gedetineerden voor op het werken in deze groeisector. Uw opdracht laten uitvoeren door In-Made is vanuit meerdere perspectieven Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO).

Refurbishing

Naast demontage is In-Made ook uw partner voor het refurbishen van meubilair, bouwmaterialen en electronica. Dit doen wij in Leeuwarden /Friesland, Ter Apel / Groningen, Almelo / Overijssel, Arnhem /Gelderland, Alphen / Zuid-Holland, Nieuwersluis -Nieuwegein / Utrecht, Den Bosch - Vught / Brabant, Middelburg / Zeeland en Sittard / Limburg. Meer weten? Wij vertellen uw hierover graag meer in een persoonlijk gesprek.