Refurbishing & Demontage

Duurzaam en circulair? Circulaire productie is vaak arbeidsintensief. Daarom is In-Made uw onmisbare partner in recycling met de handmatige demontage van e-waste, (kantoor)meubilair en andere waardevolle reststromen. Ook helpen wij onze opdrachtgevers met het refurbishen van producten.  Zo wordt circulair ook inclusief!

Onmisbare mankracht

In-Made ziet een toenemende vraag naar duurzame en circulaire productie met de inzet van hergebruikte grondstoffen en reststromen. Vaak zijn betaalbare handmatige diensten daarbij een onmisbare schakel. Door demontage en scheiding van reststromen bereiden wij gedetineerden ook voor op het werken in deze groeisector. Uw opdracht laten uitvoeren door In-Made is vanuit meerdere perspectieven Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Voor het sorteren en versnijden van gedragen kleding, het strippen van kabels en het handmatig scheiden van materialen als hout, metaal en kunststoffen is In-Made uw partner in circulaire productie. Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.

Refurbishing

Naast demontage is In-Made ook uw partner voor het refurbishen van meubilair, bouwmaterialen en electronica. Dit doen wij in Leeuwarden /Friesland, Ter Apel / Groningen, Almelo / Overijssel, Arnhem /Gelderland, Alphen / Zuid-Holland, Nieuwersluis -Nieuwegein / Utrecht, Den Bosch - Vught / Brabant, Middelburg / Zeeland en Sittard / Limburg. Meer weten? Wij vertellen u hierover graag meer in een persoonlijk gesprek.