Dependance & Outsourcing

Heeft u geen productielocatie in Nederland of groeit uw bedrijf heel hard? U heeft veel orders maar kunt geen geschikte productiemedewerkers vinden? U zoekt een veilige / beveiligde productie ruimte om uw waardevolle producten te outsourcen? Naast het uitbesteden van productiewerk bij In-Made is het ook mogelijk dat u kiest voor het volledig outsourcen van (delen van) uw productie naar een "dependance" van uw bedrijf in een gevangenis. En...u houdt zelf alle regie!

Volledig uitbesteden

Op verschillende plekken maken opdrachtgevers hier al gebruik van. Bijvoorbeeld voor food, koffie en de assemblage van fietsen en pallets. Naast het werken met uw machines en hulpmiddelen kunt u zélf dagelijks toezicht houden op uw productie. Uw bedrijf krijgt dan als het ware een "dependance" in de gevangenis. Klinkt dat aantrekkelijk? Neem dan contact met ons op.

Outsourcing
Beeld: ©In-Made

Voordelen

Onze opdrachtgevers met een dependance geven aan dat de gegarandeerde beschikbaarheid van medewerkers een belangrijk argument is om te kiezen voor outsourcing. De inzet van een eigen medewerker op locatie voor optimale afstemming en gezamenlijk toezicht op de productie maakt een dependance extra aantrekkelijk.

Als ander belangrijk voordeel zien onze opdrachtgevers de mogelijkheid om snel op te schalen. In-Made kan haar capaciteit "binnen de muren" van de gevangenis flexibel aanpassen aan uw flucturerende vraag. Die gewenste dagelijkse afstemming is eenvoudiger met een partner dichtbij in Nederland.

En...binnen uw eigen dependance kunt u talenten vroegtijdig herkennen, verder opleiden en na detentie in dienst nemen.

Kosten

Wij begrijpen dat volledige outsourcing voor uw bedrijf een grote stap is. Daarom besteden wij veel tijd aan een grondige verkenning. Zonder een echte win-win situatie is de samenwerking immers niet duurzaam. Ook leggen wij gemaakte afspraken contractueel vast. Zo weet u precies wat u van ons kunt verwachten en blijven uw kosten langere tijd beheersbaar en voorspelbaar. Hierdoor krijgt u ook meer mogelijkheden om afspraken met uw leveranciers en afnemers te maken.

Contact

Heeft u vragen? Kom gerust eens praten! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.