Dependance & Outsourcing

Heeft u geen productielocatie in Nederland of groeit u heel hard? Naast het uitbesteden van werkzaamheden bij In-Made is het ook mogelijk dat u kiest voor het volledig outsourcen van (delen van) uw productie naar een "dependance" van uw bedrijf in een gevangenis.

Op verschillende plekken maken opdrachtgevers hier al gebruik van voor food, koffie, fietsen en pallets. Naast het werken met uw machines en hulpmiddelen kunnen wij ook faciliteren dat u zélf dagelijks toezicht houdt op uw productie. Uw bedrijf krijgt dan als het ware een "dependance" in de gevangenis. Klinkt dat aantrekkelijk? Neem dan contact met ons op.

Outsourcing
©In-Made

Voordelen?

Onze opdrachtgevers geven aan dat de dagelijkse beschikbaarheid van een afgesproken aantal gedetineerde medewerkers een belangrijk argument is om te kiezen voor outsourcing. 

De inzet van een eigen medewerker op locatie voor optimale afstemming en gezamenlijk toezicht op de productie maakt een dependance extra aantrekkelijk.

Als ander belangrijk voordeel zien onze opdrachtgevers de mogelijkheid om snel op te schalen. In-Made kan haar capaciteit flexibel aanpassen aan uw flucturerende vraag. Die gewenste dagelijkse afstemming is eenvoudiger met een partner dichtbij in Nederland.

En...binnen uw eigen dependance kunt u talenten vroegtijdig herkennen, verder opleiden en na detentie in dienst nemen.

Kosten?

Wij begrijpen dat volledige outsourcing voor uw bedrijf een grote stap is. Daarom besteden wij veel tijd in een grondige verkenning. Ook leggen wij gemaakte afspraken contractueel vast. Zo weet u precies wat u van ons kunt verwachten en blijven uw kosten langere tijd beheersbaar en voorspelbaar. Hierdoor krijgt u ook meer mogelijkheden om afspraken met uw leveranciers en afnemers te maken.

Vragen?

Heeft u vragen? Kom gerust eens praten! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.