Contact

Heeft u vragen over het uitbesteden van productiewerk, het outsourcen van complete productieprocessen of het produceren van meubilair, keukens en andere hoogwaardige producten? 

Neem contact op met het Salesteam van de Serviceorganisatie In-Made voor vragen, een offerte of een oriënterend gesprek met één van onze accountmanagers. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:00 - 17:00 uur via 08807-19590 of verkoop.inmade@dji.minjus.nl 

Serviceorganisatie In-Made

De Serviceorganisatie In-Made is uw centrale aanspreekpunt voor sales, technische ondersteuning, offertes, orderbevestigingen en administratie van de Penitentiaire Productiebedrijven In-Made. Door onze regionale vestigingen zijn wij voor al uw vragen ook dichtbij in de regio.

Wij beantwoorden geen vragen over individuele justitiabelen. Hiervoor kunt u terecht bij het contactcentrum van de Directie Individuele Zaken: https://www.dji.nl/over-dji/organisatie-dji/divisie-individuele-zaken

Feedback of klacht?

In-Made is een lerend bedrijf. Heeft u een suggestie voor verbetering of een klacht? Laat het ons weten via dit formulier.