Jaarverslag In-Made/Ex-Made 2023 verschenen

Het jaar 2023 liet opnieuw positieve ontwikkelingen bij "de arbeid" zien, zowel op het gebied van productie-werk (In-Made) als bij de toeleiding van gedetineerden naar betaald werk na detentie (Ex-Made). 

Het jaarverslag In-Made / Ex-Made 2023 bevat voorbeelden van bijzondere gebeurtenissen en innovatieve producten en diensten. Ook komen drie arbeidsbegeleiders aan het woord die over hun vak vertellen. Uiteraard is er ook volop aandacht voor de methode Ex-Made: de In-Made Praktijkschool, Werk via Sport, de Beperkt Beveiligde Afdeling en de Referentie. 

Ook de mooie resultaten, die de penitentiaire productiebedrijven van de Dienst Justitiële Inrichtingen door een gezamenlijke inspanning van arbeidsbegeleiders, gedetineerden, de serviceorganisatie In-Made, DJI collegae, ketenpartners en uiteraard opdrachtgevers hebben bereikt, staan beschreven. 

Volg ons ook op Linkedin en Facebook.

Vragen of opmerkingen: in-made@dji.minjus.nl